Projektiranje i dizajn

Čak i ako sami radite svoj vrt, potrebna vam je neka vrsta projekta, nacrta. Tek na papiru/ u programu i mjerilu uočit ćemo moguće nedostatke ideje, a otvarat će nam se nove mogućnosti. Idejnim projektom predvidjet ćemo sve biljke i materijale. Također, izračunati koliko bi takav vrt koštao. Mijenjat ćemo i dorađivati projekt dok ne postane nacrt onakvog vrta kakvog smo željeli. Idejni projekt je nezamjenjiv alat pri planiranju i najmanjeg vrta.

Smjer u kojem će se razvijati projektiranje i dizajn vrta kreće od vaših želja i sklonosti. Mi poznajemo i razumijemo sve vrste vrtova. Svaki od njih ima svoje kvalitete, svoja pravila i svoju privlačnost. Vi ćete odabrati stil ili kombinaciju stilova, a mi ćemo ga realizirati na najbolji mogući način. U tom postupku, suradnja s vama je neophodna, jer ne smijemo zaboraviti da je to vaš vrt. Nakon izrade projekta, najčešće i izvodimo vrt te volimo i smatramo važnim čuti svaki vaš input. Zadovoljan klijent garancija je uspjeha, zato stavljamo fleksibilnost na prvo mjesto.

Projektirali smo i izveli više od 300 vrtova. U našoj galeriji možete vidjeti naše vrtove, izbor stilova i mnoštvo detalja. Možda nam baš vaš vrt donese nešto novo…